2108073201 Δημοκρατίας 9, Άνοιξη dim.stam@yahoo.gr
hero image

Σταματιάδης Δημήτριος
Εμπορίο Στερεών Καυσίμων Βορειοανατολική Αττική


 

Η επιχείρηση μας “Σταματιάδης Δημήτριος”, η οποία εδρεύει στην Άνοιξη Αττικής και δραστηριοποιείται, εδώ και αρκετά χρόνια, με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο της εμπορίας καυσόξυλων και βιοκαυσίμων στην Αθήνα, στα Βόρεια Προάστια και σε όλη την ευρύτερη Ανατολική Αττική. 

Είμαστε γνώστες του αντικειμένου και οι προσπάθειές μας είναι στραμμένες στην αναζήτηση των καλύτερων και φθηνότερων προϊόντων της αγοράς. Τα προϊόντα μας προσφέρονται για χονδρική και λιανική πώληση.

Συγκεκριμένα, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει στις καλύτερες τιμές της αγοράς και σε άριστη ποιότητα:

 Στεγνά καυσόξυλα
 Προσανάμματα
 Κάρβουνα
 Μπρικέτες
 Pellet
 Πυρηνόξυλα
 Κουκούτσι
 Βιομάζα

Σεβόμαστε το πελάτη και έχουμε ως στόχο τη δημιουργία σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του, προσφέροντάς του οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα. 

 

 


Η μεταφορά καυσόξυλων, pellet, κάρβουνα, μπρικέτες, βιομάζα στον χώρο σας είναι δωρεάν για τα Βόρεια Προάστια και με πολύ χαμηλό κόστος για τις υπόλοιπες περιοχές την Αθήνα και την ευρύτερη Ανατολική Αττική. Παράδοση και σε όροφο με γερανό.Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφθείτε, ώστε να ενημερωθείτε για την μεγάλη γκάμα των προϊόντων που σας παρέχουμε και να επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές μας.

 


Για περισσοτερες πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Δημοκρατίας 9, Άνοιξη / Βορειοανατολική Αττική
Τηλ: 2108073201