2108073201 Δημοκρατίας 9, Άνοιξη dim.stam@yahoo.gr
hero image

Μπρικέτες
Σταματιάδης - Εμπορίο Στερεών Καυσίμων | Βορειοανατολική Αττική


 

Οι μπριγκέτες είναι βιομηχανοποιημένο προϊόν από 100% ξύλο που είναι πάντα στεγνό με μεγάλη θερμική απόδοση και ελάχιστα υπολείμματα στάχτης. Σε σχέση με τα συμβατικά καυσόξυλα καίγονται με πολύ πιο αργό ρυθμό και η καύση τους μπορεί να διαρκέσει για ώρες. Εύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευση καθώς πωλείται σε πλαστικά πακέτα των 5 και 10 κιλών. Χρησιμοποιείται κυρίως για σόμπες, ενεργειακά και παραδοσιακά τζάκια, φούρνους, ξυλολέβητες κ.α.

Στην επιχείρηση “Σταματιάδης Δημήτριος” θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μπριγκέτες, άριστης ποιότητας και σε οικονομικές τιμές. 

Τα προϊόντα μας θα σας κρατήσουν ζεστούς και θα σας προσφέρουν οικονομία και άνεση ότι είδους θέρμανση και να έχετε ή σκέφτεστε να επιλέξετε που αφορά την βιομάζα.

Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, τα Βόρεια Προάστια και όλη την ευρύτερη Ανατολική Αττική.Η μεταφορά καυσόξυλων, pellet, κάρβουνα, μπρικέτες, βιομάζα στον χώρο σας είναι δωρεάν για τα Βόρεια Προάστια και με πολύ χαμηλό κόστος για τις υπόλοιπες περιοχές την Αθήνα και την ευρύτερη Ανατολική Αττική. Παράδοση και σε όροφο με γερανό.


Για περισσοτερες πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Δημοκρατίας 9, Άνοιξη / Βορειοανατολική Αττική
Τηλ: 2108073201