2108073201 Δημοκρατίας 9, Άνοιξη dim.stam@yahoo.gr
hero image

Καυσόξυλα
Σταματιάδης - Εμπορίο Στερεών Καυσίμων | Βορειοανατολική Αττική


 

Η θέρμανση του χώρου μας είναι πολύ σημαντική υπόθεση τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Δυστυχώς όμως οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου είναι αυξημένες, όμως τα καυσόξυλα παραμένουν το πιο οικονομικό μέσο θέρμανσης. Εάν θέλετε να προμηθευτείτε άμεσα, οικονομικά και ποιοτικά καυσόξυλα, επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η επιχείρηση “Σταματιάδης Δημήτριος”, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των καυσόξυλων και της ξυλείας. Έχοντας ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας στις πιο οικονομικές τιμές, προσφέρει καυσόξυλα οξιάς, δρυς, ελιάς και πεύκο και εξυπηρετεί την Αθήνα, τα Βόρεια Προάστια και όλη την ευρύτερη Ανατολική Αττική από την έδρα της στην Άνοιξη Αττικής.

Όλα μας τα ξύλα είναι αποθηκευμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να στεγνώνουν καλά πριν φτάσουν στο χώρο σας. Τα καυσόξυλα μας διατίθενται στεγνά και έτοιμα προς καύση, αφού φυλάσσονται σε στεγασμένο χώρο στην Άνοιξη Αττικής. Προσφέρονται για χονδρική και λιανική πώληση, η οποία πραγματοποιείται με τη μονάδα μέτρησης κυβικού και σας τα παραδίδουμε στο χώρο σας είτε στοιβαχτά σε παλέτες, είτε χύμα.

 


Οξιά

Με τα ξύλα οξιάς ανάβει εύκολα η φωτιά. Χαρίζει μεγάλη θερμότητα αλλά η φωτιά της δε κρατάει πολύ. Συνίσταται να ξεκινάμε τη φωτιά με ξύλα οξιάς και να συνεχίζουμε με άλλο είδος ξύλου.

Δρυς

Το ξύλο δρυς, προτιμάται στις περισσότερες περιπτώσεις διότι δίνει ωραία φλόγα και λόγω της μεγάλης πυκνότητας έχει μεγάλη διάρκεια.

Ελιά

Το ξύλο ελιάς, ανήκει στα σκληρά ξυλά υψηλής διάρκειας και θερμότητας. Η καύση της είναι αργή και σταθερή.

Πεύκο

Όπως και τα αλλά κωνοφόρα, αρπάζει ευκολά και δίνει γρηγορά μεγάλη φλόγα. Επειδή όμως καίγεται γρηγορά συνίσταται να ανάβουμε τη φωτιά με πεύκο και να συνεχίζουμε με άλλο είδος ξύλου.


 

Προσανάμματα

Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να ανάψουμε την φωτιά στο τζάκι, την σόμπα μας η την ψησταριά μας. Για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία όμως υπάρχουν τα προσανάμματα. 

Σε εμάς θα βρείτε δύο είδη προσαναμμάτων, υψηλών προδιαγραφών, φυσικό δαδί ξύλου και βιολογικές παστίλιες σε οικονομικές τιμές.

 


Η μεταφορά καυσόξυλων, pellet, κάρβουνα, μπρικέτες, βιομάζα στον χώρο σας είναι δωρεάν για τα Βόρεια Προάστια και με πολύ χαμηλό κόστος για τις υπόλοιπες περιοχές την Αθήνα και την ευρύτερη Ανατολική Αττική. Παράδοση και σε όροφο με γερανό.


 

Για περισσοτερες πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Δημοκρατίας 9, Άνοιξη / Βορειοανατολική Αττική
Τηλ: 2108073201